Uw favoriete en vertrouwde merken met hoge kortingen vind u bij Apparatendump. Met een continue toestroom van nieuwe producten is ons aanbod altijd up to date.

Met een ruim pakket van merken tegen kortingen die op kunnen lopen tot wel 60% bieden wij voor ieder wat wils, met bekende merken uit het hoge segment zoals AEG, Bosch, Siemens, Bauknecht, Whirlpool, Novy, kitchenaid, Samsung, Gutmann, Bora en Miele tot en met meer gangbare merken als Zanussi, Indesit en Beko.

U vind bij ons nieuwe als licht gebruikte producten, de hoge korting die wij geven op de nieuwe producten komt doordat wij alle verkeerde leveringen of geannuleerde producten door heel Nederland ontvangen (zonder schades etc.), deze kunnen wij dan ongeveer met 70% of een hoger korting aanbieden. Maar ook producten met verpakkingsschade, dat wil zeggen dat producten zeer lichte beschadigingen (b-keus) kunnen hebben zoals een krasje of een deukje, Dat iedereen waar voor zijn geld wil, begrijpen wij als geen ander. De producten die wij nieuw aanbieden wordt geleverd met standaard fabrieksgarantie.

Wij bieden een doorlopende collectie op het gebied van keuken inbouw apparatuur, zoals koelkasten, Quookers, afzuigkappen, vriezers maar ook luxe inbouwovens en inductie/keramische en gas kookplaten. Wij hebben geen vaste voorraad, dus de producten die op internet staan is meestal ook een eenmalig aanbieding

Tevens hebben wij een collectie met Amerikaanse koelkasten, de zogeheten side by side modellen. Op ieder moment van de dag genieten van perfect gekoeld water en crushed ijs !

In ons bedrijf vinden wij zaken als energie besparen en duurzaamheid naast kwaliteit en degelijkheid heel belangrijk. Door tijdens de inkoop al de focus te leggen op energie besparende producten, creëren wij indirect nog een voordeel voor u!

Kijkt u maar eens goed naar de producten welke u thuis heeft staan, inventariseer de energie labels. Er valt veel winst te behalen om wanneer een product aan vervanging toe is, deze te vervangen door zuinigere model.